Sider

tirsdag, juli 19, 2016

Tampa - Orlando

Søndag den 10. juli fortsatte vi videre nord på langs golf kysten. Vi havde bestilt 6 overnatninger på et hotel i Tampa området ved bugten mellem Tampa og Clearwater (Sailport Waterfront Suites). For den sidste del af ferien havde vi ikke de store planer andet end almindelig afslapning og besøg i en forlystelsespark - det blev dog også lige til en afsluttende tur i et Outlet.





Torsdag den 15. juli var vi en tur i Busch Gardens. De har nogen rigtig fine rutsjebaner hvoraf 3 af dem er på top 10 listen i Florida, især Sherika fik pulsen i vejret (se video her…). Vi prøvede også deres riverrafting som vi fandt ud af vi nok første skulle have taget til sidst, da vi blev totalt gennemblødte :-)






Lørdag den 16. juli kørte vi fra Tampa til Orlando hvor vi de sidste 3 dage skulle bo på Grand Villas Resort. Et stort resort med 3 lækre pools, minigolf og masser af andre aktiviteter.



Mandag den 18. juli kørte vi i et stort vandland (Aquatica), men desværre blev turen noget amputeret af et kraftigt tordenvejr der trak ind over Orlando. Vi nåede dog at prøve en del af rutsjebanerne - Lone nåede kun 3 inden hun blev køre/søsyg :-(

Tirsdag går turen så hjemad igen med forventet ankomst i København onsdag kl. 16.30 og Odense ca. kl. 21.00

Billeder...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.