Sider

lørdag, juli 09, 2016

Orlando - Cocoa Beach - Miami South Beach

Efter en fin flyvetur ankom vi til Orlando mandag aften en time før forventet. Selvom klokken var henad 21.00 var der rigtig varmt, det skal man lige vende sig til. Vi fik hentet vores bil, en dejlig stor Dodge Journey SUV, og kørte til det første hotel som lå i nærheden af Orlando Intl. Airport og meget tæt på Florida Mall. Tirsdag morgen stod vi tidligt op og fik os en svømmetur i poolen inden der skulle power-shoppes. 


Tirsdag aften ankom vi til vores hotel i Cocoa Beach. Et ok hotel med lækker pool og tæt på stranden. Onsdag besøgte vi Kennedy Space Center, hvor vi både så de gamle Apollo raketter og Atlantis rumfærgen - meget spænende.



Dagen efter fik vi et late check-out, så vi nåede poolen et par timer, inden turen forsatte mod Miami South Beach.
Torsdag - Ankomst til Crystal Beach Suites and Health Club, hvor lejligheden blev tjekket og vi satte kurs mod nærmeste Publix, hvor aftensmaden blev indkøbt.
Dagen efter skulle den stå på strandtur, og da vi var klar til at gå på stranden kl. 10.00 begyndte det selvfølgelig at regne, men heldigvis varer regnen ikke så længe i Miami, så 10 min senere smuttede vi afsted, trods lidt overskyet men stadig 29 grader. Strandturen varede dog ikke så længe, da det så meget sort ud og vi kunne høre rumlen af torden i det fjerne, så vi trak op til poolen og blev der i nogle timer. Senere samme dag lejede vi cykler og cyklede de godt 8 km. til Ocean Drive for bl.a. at se på Art Deco hotellerne.



Billeder...


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.