Sider

lørdag, juli 21, 2012

San Francisco, Highway 1, Hollywood, Disney og San Diego

I San Francisco boede vi på et godt beliggende hotel, lige ved et af stoppestederne til de kendte cable cars som vi brugte flittigt. Torsdagen brugte vi på et besøg på Alcatraz og en guidet tur rundt i byen. Alcatraz var rigtigt spænende med en audioguidet tur rundt i fængslet, og den guidede byrundtur var ok men nok lidt langtrukket for pigerne. Vi kom dog godt rundt i byen og så bl.a. Golden Gate Bridge, Twin Peaks og de mange stejle veje man ofte har set i biljagter i diverse action film. Nogen af gaderne har en hældning på over 30%, så her er der ikke fortov, men trapper langs vejen - Og som de siger, når man er træt af at gå på fortovet, kan man bare læne sig op af det :-)











Fredag hentede Karoline og jeg vores nye bil (en stor Nissan Amada SUV) mens Katrine og Lone tog på shopping. Det er ellers en fed bil med alt hvad der bimler og bamler - V8’er med over 300 heste, kørecomputer, bak sensor, bak kamera osv. osv. Den kunne man godt bruge der hjemme, bare ikke med de benzin priser vi har i Danmark :-)

Fra det kolde San Francisco kørte vi sydpå mod Los Angeles ned langs kysten af den kringlede highway one, hvor vi blandt andet så en koloni af søelefanter. På vejen gjorde vi stop i Solvang - Helt utroligt hvad der findes af kitsch og platheder på så lille et sted. Jeg håber ikke at det er den generelle opfattelse af hvordan vi bor og lever i Danmark, men sjovt at opleve trods alt :-)






I Los Angeles boede vi lige nord for Hollywood området, og brugte mest tiden på sightseeing og i poolen. Vi var bl.a. ude og se Hollywood skiltet, Hollywood boulevard - Walk of Fame, Rodeo Drive, Beverly Hills og Venice beach.










Fra Los Angeles kørte vi til Anaheim, hvor vi tjekkede ind på et hotel lige over for Disneyland. Hele dagen var sat af til et besøg i parken, og den blev godt brugt. Vi var der fra om formiddagen til over midnat, kun med en enkelt pause, hvor vi gik tilbage til hotellet og fik en dukkert i poolen. Selve parken er rigtig flot, men især deres parader og shows er vildt imponerende. Især var deres afsluttende fyrværkerishow flot, og Katrine mener at det herefter bliver en noget flad fornemmelse til Nytår :-) 







Vi er nu kommet til San Diego, hvor vi er tjekket ind på et rigtigt dejligt beach resort i en stor lejlighed med altan og udsigt over Mission Bay. Skøn udsigt at stå op til, og hver aften kan vi se det flotte fyrværkeri over Sea World.






I går brugte vi hele dagen i Sea World - De kan bare det der med store parker og shows :-) Især var deres show med spækhuggere imponerende, men også deres delfin og søløve shows var flotte. Foruden shows, ruchebaner osv., kunne man få lov at komme rigtig tæt på mange af dyrene. Vi var bl.a. henne og røre ved rokker, og Lone fik (endelig) rørt ved en delfin. Den kvitterede så med et ordentligt plask, så både Karoline, Katrine og Lone blev totalt gennemblødt :-)






  

De sidste par dage skal bare bruges til at flade ud i solen og i poolen, inden vi vender næsen hjemad igen søndag (hjemkomst mandag aften omkring midnat).

P.S. Vi har lagt flere billeder ud på skydrive...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.