Sider

lørdag, juli 07, 2012

Bryce, Zion og Las Vegas

Sent søndag aften ankom vi til Bryce – Ruby’s Inn, hvor vi skulle overnatte 2 gange. Det var en dejlig stor campingplads med en lækker pool, lige ved indgangen til Bryce Canyon. Efter at have set det flotte syn ud over de såkaldte ”hoodoos” oppe fra, besluttede vi at bestille en tur på hesteryg ned i selve området.




Vi var noget spændte på hvordan det skulle gå, da vi jo ikke har den store ride erfaring, men alle klarede det fint. Hestene (eller det var vist muldyr) var noget sløve i det, men det hjalp da Karoline og Katrine blev udstyret med hver sin pisk :-)   Da vi kom tilbage efter en 2 timers spænende rundtur var vi noget ømme bag i, men det skulle vi bage tage som en gratis souvenir fra Bryce Canyon, mente vores cowboy, Hank :-)






Fra Bryce kørte vi videre til Zion - En dejlig kort og flot tur med noget seriøst bjergkørsel. Her landede vi på en fin campingplads med en perfekt placering, så vi kunne gå fra vores motorhome direkte ned til Virgin River, hvor vi fik os en dukkert. I Zion slappede vi mest af - ungerne fangede frøer og haletusser, mens Lone og jeg nød solen.




Onsdag den 4. juli (4th of july, Independence Day) ramte vi Las Vegas - Det er noget helt andet end alt det natur vi har set ind til nu. Vi havde i forvejen booket os ind på Circus Circus hotellet og som navnet antyder, er det et meget børnevenligt hotel. Inde i hotellet er der en stor forlystelses park med karruseller, rutchebaner og alt hvad der ellers hører til, så vi fik vist alle styrret vores lyst i den retning :-)




Efter at have været en tur ned af The Strip, og set nogen af de store tema hoteller (MGM, Excalibur, New York - New York, Venetian m.fl.) tog vi ind til Fremont Street. Her var der fuld gang i den med Live rock koncerter, et hav af mennesker og et rigtigt flot lys show i ”lysloftet” over gaden. I dag (fredag) har vi mest slappet af ved poolen, og jeg har forsøgt mig uden det store held ved Black Jack og roulette bordene. Det lykkedes dog at komme derfra med et lille overskud, dog ikke nok til at vi kan få privat chaufør på resten af turen :-)




I morgen fortsætter vi til Lone Pine på et campsite ca. 18 km fra nærmeste by/toilet/bad/strøm/vand osv., så det bliver noget af en kontrast. Der fra tager vi til Yosemite som vi ser meget frem til, inden vi lander i San Francisco den 11/7 hvor vi skal aflevere vores motorhome.


Vi har for øvrigt lagt lidt flere billeder op på Skydrive. Se link til højre.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.